Tuinmachines Stoffels

Hersteldienst

Wij herstellen in onze werkplaats al uw werktuigen. We beschikken over een groot magazijn met onderdelen waardoor we uw machine meestal snel kunnen herstellen. Uiteraard kan u ook voor het slijpen van uw kettingzaag of heggeschaar in onze werkplaats terecht.

Is het voor u moeilijk uw machine te brengen? Onze ophaaldienst komt ze graag ophalen, en na het onderhoud leveren we ze natuurlijk opnieuw bij u af.

Wintertips

Laat uw machines tijdens de winter zeker nakijken: goed onderhoud voorkomt dringende reparaties en u ontwijkt langere wachttijden gedurende het maaiseizoen. Uw machine wordt gereinigd en krijgt een grondige check-up waarbij we olie, luchtfilters en bougies vervangen. Zo garanderen we een lange levensduur van uw machine.

Heeft u een machine met een batterij? Haal tijdens de wintermaanden de batterij uit uw machine en bewaar ze op een vorstvrije locatie. Koppel indien mogelijk de batterij aan een Optimate druppellader: uw batterij behoudt dan zijn goede conditie zonder risico op overladen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

werkplaatswerkplaatswerkplaats